Søk
Tilbake til alle

Spiralloff

Spiralloff

Ingredienser:

  • 500 g universal mel fra Bezgluten
  • ½ ts salt
  • ½ ts sukker
  • 30 g fersk gjær
  • 450 ml vann (lunket)
  • 45 g olje  (3 ss) 
  • 2 ts fiberhusk

 Fremgangsmåte: 

  • Tilsett gjæren i varmt vann 37 grader - piskes inn
  • Visp i fiberhusken inn i vesken etter at du har rørt ut gjæren
  • Tilsett så olje
  • La det virke i 5 min
  • Bland tørrvarer i en bolle før tilsetting av vesken.
  • Kjør deigen i eltemaskin ca. 5 min
  • Smør formene godt og bruk en slikkepott med vann på til fordeling i den ene formen.
  • Montere toppen av formen og la det heve i ca. 30 min.

Stekes i ca. 40 min på 180 °C

Oppskriften gir 250 mg PHE og 10 enheter.

Tips: Dette brødet har en god smak og holder seg godt i sammen. Har du ikke spiralformer så bruk bare en vanlig form.